Час за доставка: утре 12:00 - 13:00 ч.

Час за доставка: утре 12:00 - 13:00 ч.

За нас

Нашата мисия е да доставяме качество без компромис и удобство, което да допринася с нещо позитивно всеки ден

Какво е Pingo.bg?

Pingo.bg е онлайн супермаркет, в който ще откриеш голямо разнообразие от хранителни стоки и продукти за дома. Ние извършваме доставки всеки ден в района на град Пловдив, както и в околните региони. Повече относно доставките може да прочетете тук.

По-добрият начин да пазаруваш е онлайн

Удобство

Ние съществуваме, за да направим животът ти по-лесен. Нашият страхотен екип ще ти достави твоята поръчка до вратата на твоя дом или работа с усмивка, за да може никога повече да не ти се налага да чакаш по дългите опашки или да висиш в задръствания.

Качество

Качеството за нас е основна и единствена цел, към която се стремим. Ние сме изградили система за контрол на качеството, която гарантира, че единствено най-пресните и качествени стоки ще бъдат доставени на нашите клиенти.

Услуга

Ние сме екип от мотивирани млади хора, които са готови да ти помогнат по всяко време. Не се колебай да се свържеш с нас, когато нещо те притеснява или не разбираш – винаги ще разговоряш с човек, които разбира твоите нужди и притеснения.

Внимателен подбор

Продуктите, които ти поръчваш се избират внимателно, опаковат се старателно и се доставят с хладилни автомобили като по този начин запазваме свежестта и качеството на всички стоки до пристигането им на адреса.

Доверие

Ние сме хора, на които можеш да разчиташ всеки ден. Да, ние не можем да ти помогнем да разходиш кучето, но можеш да ни се довериш, когато стане въпрос за пазаруване, защото това е нещото, в което ние сме най-добри.

Нашите стоки са най-свежи, защото се доставят най-бързо

Ние работим само с доверени производители, които ни снабдяват всеки ден

В мига, в който поръчаш, твоята поръчка започва да се обработва от нашия екип

Свежата храна е по-добра на вкус. Особено, когато е доставена до вратата на твоя дом

Колко ще ми струва?

Нашата политика е да не се налага да плащате повече, за да използвате нашите услуги, вие не само не заплащате цена за доставката*, но и нашите цени са достъпни и не са допълнително завишени. Всяка седмица ние публикуваме седмични промоции, и актуализираме изгодните продукти. Така вие спестявате освен време, но и пари.

Защо да изберете Pingo.bg?

  • Ние сме български магазин, не сме верига магазини
  • Доставяме до вас хранителни стоки от реалния си магазин в жк. Тракия, който е регистриран в БАБХ, а не от някой незнаен склад или мазе.
  • Ние не купуваме хранителните стоки от други магазини. Доставяме продукти от нашия магазин като по този начин гарантираме за качеството и свежестта на стоките с името си.
  • Стоките се доставят спрямо разпоредбите на БАБХ с хладилни автомобили като така спазваме темературния режим на стоките.
  • Ние предлагаме доставка до 2 часа или в удобен за вас ден и час.
  • Предлагаме безплатна доставка за поръчки над 40 лв. **, тъй като ние смятаме, че не е редно да заплащате допълнителна такса за доставка.
  • Ние ви отменяме от носенето на тежки торби, чакането по опашки и висенето в задръствания като по този начин спестявате повече време за по-приятни занимания.

Това не е всичко всяка първа поръчка е БЕЗПЛАТНА независимо от стойността на поръчката и населеното място.

*Научете повече кога получавате безлатна доставка от секцията Доставка

**За доставки извън град Пловдив безплатна доставка получавате за поръчка над 100 лв.