Час за доставка: днес 17:00 - 18:00 ч.

Час за доставка: днес 17:00 - 18:00 ч.

Как да направя поръчка?

1. Изберете продуктите, които желаете.

Използвайте менюто горе вляво, за да прегледате категориите или ако търсите нещо конкретно може да използвате директно търсачката. След като намерите продукта, който ви харесва натинете бутона "Купи".

Добави към количката

След като бъде натиснат, на негово място ще се визуализира добавеното количество на негово място, като то лесно може да бъде променяно от бутоните "+" и "-"

Избиране на желаното количество

Заб. Количеството при теглимите продукти е орентировачно и може да варира с до 15%, а вие ще бъдете таксувани за точното количество, което сте получили.

2. Количката за пазаруване.

Чрез натискане на иконката за количка горе в дясно или чрез бутона "Виж количката" вие ще бъдете пренасочени към страницата на вашата количка за пазаруване. Там имате възможност да преглеждате избраните от вас продукти, както и да премахнете един или повече артикули от сметката си. Натиснете бутона "Напред", за да продължите към следващата стъпка - данните за доставка.

Страницата на количката

3. Данните за доставка.

Тази стъпка изисква от вас да напишете информацията отностно вас и адресът, на който желаете да доставим вашите стоки.

Данни за доставката

След това е необходимо да посочите дата и час за доставка, като за целта използвайте календара. Изберете дата, на която искате да получите своите продукти, а след това от списъка с часовите диапазони изберете този, които в е най-удобен за вас. Ако часовият диапазон е зачертан, то това означава, че не се приемат повече заявки за него, тъй като е достигнат максималният капацитет за него.

Календарът, който избирате дата и час за доставка

Следващата стъпка е да посочите начина, по които ще платите. Ако посочите с карта при доставката, то вие ще можете да платите посредством мобилен пос-терминал, които ще ви бъде предоставен от доставчика при доставката.

Бутоните за избиране на начина на плащане

Ако желаете поръчката ви да бъде доставена по-рано, мартирайте съответното поле и ние ще направим всичко възможно, за да доставим продуктите ви възможно най-скоро.

Маркерът за по-ранна доставка на стоките

Най-отдолу ще видите общата сума, която е спор от стойността на артикулите ви и цената за доставка. Всичко отностно начина, по който се определя цената за доставката може да намерите в "Доставка на поръчките"

За да завършите вашата поръчка натиснете бутона "Завършване на поръчката", след като сте запознати с Общите условия.

Бутонът за завършване на поръчката

Приятно пазаруване в Pingo.bg.

Поръчвате за първи път?
Вземете Безплатна доставка над 50 лв.