Час за доставка: днес 12:00 - 13:00 ч.

Час за доставка: днес 12:00 - 13:00 ч.

Доставка на поръчките

Къде доставяме?

Ние извършваме доставки в рамките на град Пловдив и населените места с. Белащица, с. Марково, с. Труд, с. Ягодово, с. Крумово, с. Царацово, с Брестник, с. Браниполе, с. Скутаре, с. Рогош, с. Войводиново, с. Строево, с. Царацово.

Също така ние извършваме доставки и в цялата страна, но само на стоки, които не изискват специален температурен режим. Цена за доставка от наша страна няма, единствено се налага да заплатите таксата на куриерската фирма, с която ще ви бъдат доставени стоките.

Кога доставяме?

Ние от Pingo.bg се стремим да доставим вашите стоки в максимално удобен за вас часови интервал, ето защо вие може да избирате от следните часови диапазони:

August

Пон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на

August

  • до
Вие избрахте:

*В момента всички слотове за безплатна доставка са със запълнен капацитет, налична е само стандартна доставка за този час

* За безплатна доставка поръчката трябва да е за най-малко 30 лв., поръчката ще бъде изпълнена със стандартна доставка

На всеки часови диапазон е изписано колко би ви струвала цената на доставката, ако направите поръчка между 30 лв и 100 лв.

Доставки се извършват от понеделник до неделя

Можете да заявите поръчка за определен часови диапазон до два часа преди неговото започване. В случай, че някой от часовите пояси е неактивен, това означава, че е достигната максимална натовареност за него.

Поръчки направени след 19:00 се доставят на следващия ден.

3. Каква е цената за доставка?

Вашата доставка ще бъде доставена от нашите усмихнати доставчици на посоченият от вас адрес. Ние използваме хладилни автомобили, за да можем да запазим качеството и свежестта на вашите стоки. Те са внимателно опаковани и подредени в специално пригодени кутии, за да се запази тяхната цялост.

Минималната стойност на поръчката е 20 лв.

Цената на доставката се определя от двете таблици:

СТАНДАРТНА ДОСТАВКА ДО 2 ЧАСА
Стойност на поръчката Цена на доставката
За град Пловдив Извън град Пловдив
От 20 лв. до 100 лв. 2,90 лв. 5,00 лв.
От 100 лв. до 200 лв. БЕЗПЛАТНА 3,00 лв.
Над 200 лв. БЕЗПЛАТНА БЕЗПЛАТНА
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН (24 ЧАСА)
Стойност на поръчката Цена на доставката
Само за град Пловдив
Над 30 лв. БЕЗПЛАТНА

Безплатна доставка важи за поръчки, направени от предишния ден за град Пловдив, с обща сума не по-малко от 30 лв.

Извън град Пловдив се прилага единствено стандартна доставка (табл. 1)

Когато капацитета за Безплатна доставка (табл. 2) за определен час бъде запълнен, ще бъде възможно да направите поръчка като използвате Стандартната доставка (табл. 1)

Безплатната доставка е само до входа на жилището, качването до етажа е допълнителна услуга и се таксува с такса за доставка.

Когато желаете доставка до етажа на жилище без асансьор, се начислява такса 2,90 лв за всеки 20 кг. от теглото на поръчката

Плащането става в брой, чрез карта на място или онлайн с карта (чрез epay.bg или PayPal). Нашите доставчици носят в себе си мобилни пос-терминали, чрез които да платите с карта. Независимо от начина на плащане той трябва да бъде избран при изпращането на поръчката.

Ако имате въпроси относно условията за доставка, не се колебайте да се свържете със нас на телефон 0897 02 03 66 или ни пишете на info@pingo.bg.